dimarts, 13 d’agost del 2019

Relat del clítoris

La matinada del cinc d'abril ell tenia ganes d'escriure una història eròtica i curta. Va agafar un llapis i el va afilar. L'afilava pensant en ella quan li agafava el membre. L'agafava amb força, sense fer-li mal. Li tocava sempre que podia. Li agradava veure com ell el tenia dur sempre que estava amb ella. Quan eren nus, no només l'agafava, sinó que també se l'apropava a la boca i, després, l'introduïa deixant-lo ple de líquids que facilitaven el moviment. Tant si ho feia amb la mà com amb els llavis. Sempre pendent de fer-lo trempar, li acariciava els  testicles; però a la vegada sempre tan egoista amb el seu sexe; es reservava un dit per passar-lo suaument pel seu clítoris.
Un dit enganxat al clítoris. Ja podia ser al cotxe, al bar, al bosc; ella s'introduïa el dit per dins dels pantalons i el tanga fins trobar el seu botó màgic. L'acariciava i, acte seguit, es duia el dit al nas. La seva agilitat i discreció li permetien fer allò a qualsevol lloc, en un concert, rodejada de gent; o en un restaurant, amb els cambrers rodejant-la per servir-la. Li agradava notar-se les calces xopes i olorar després el perfum de l'excitació. Si en fer-ho se sentia encara més calenta, buscava on podia amagar-se i tocar-se fins arribar a partir-se en dos. 
Quan eren al llit, al cotxe, al parc, al riu, a la platja o als camins; aleshores no li calia amagar-se; sinó que cridava i gemegava. Amb el seu membre a dins, a quatre potes, o asseguts, però amb els seus dits sempre a prop del clítoris. No importava la posició; però si gaudir fins arribar, tant per dins en forma d'orgasme com per fora omplint-ho tot de líquid com si d'una dutxa es tractés.
Els seus dits sempre enganxats al clítoris. Se sentia feliç, plena. Ningú no l'havia estimat tant a ella com ella mateixa fins que el va trobar a ell.