dijous, 14 de març del 2013

Relat de futbol


Quan roda la pilota, després del xiulet inicial, l'àrbitre ja no té les targetes a la butxaca, el Gitano les hi ha robat.
El joc continua i s'escolta la veu de l'entrenador que intenta comptar fins a quatre. Aquest s'equivoca i, enganxat a la seva BlackBerry, el Negrito no fa cas a cap de les seves indicacions. Els dos germans bessons li criden l'atenció, però s'assemblen tant que ni ells mateixos saben qui és cadascú.
Un ocell vola del carrer al sostre de la pista, es prepara per fer la gran cagarada, però va restret i no pot expressar el seu malestar corporal. El porter porta les mans lligades amb una camisa de força, l'entrenador es posa les mans al cap -davant seu una noia resta agenollada-, crida, però no de gust, sinó per avisar l'altre porter, però aquest ja fa uns minuts que manté una Call Conference amb uns negociadors de l'Oest. Està parlant d'uns diners que deuen els jugadors, aviat vindrà el Cobrador del Frac.
Mitja part i el públic assistent al Pabelló Municipal de Rocabruna es posa dempeus ovacionant el seu equip, el problema que tenen és que no saben a quin dels dos equips donar suport. 
Quan els jugadors tornen al terreny de joc, el Morete fa aparició estel·lar, circulant amb la bici del carter de Gràcia. El Xitxarel·lo l'escridassa: "Què fas, cap de porc?", exclama mostrant un rostre violent que espanta la mainada. El Capità posa pau i reparteix uns llibres de filosofia barata. L'home de fusta es manifesta i, en veure'l, els contraris arrenquen a córrer, tenen por d'un home que porta l'estaca clavada a un múscul de la seva cama, sense sang, sense taques, només amb resta d'esperma. S'acaba el partit i els jugadors tornen al vestidor. El Sereno porta les claus, però no les troba, el Delegat el vol renyar, però no sap el seu nom. L'artista del matx, el Calvet, rep l'MVP envoltat d'esponsors i de televisions. Han vingut tots preguntant per l'enigma de les samarretes cremades.

1 comentari:

Gemma ha dit...

Això ho has somiat oi ???? No pot ser altre cosa.