dijous, 14 de gener del 2016

Relat de pastanagues

Feia ja més de vint dies que havia d’haver entregat aquell farragós relat que li havien encarregat. Feia ja més de vint dies que no menjava altra cosa que pernil barat i galetes caducades. Feia ja més de vint dies que ni tan sols no s’havia masturbat.
Per fi, aquell vespre del 4 de març, va aixecar-se de la cadira i va cridar, tot satisfet, que ja havia acabat. Amb la feina feta i enviada, va dedicar seixanta minuts a dutxar-se. Va haver de fregar fort per treure tota la brutícia que se li havia adherit al cos. Per sort, dos mesos abans, havia comprat un fregall de cuina que encara no havia estrenat. La pell se li va omplir de rascades, es va fer mal; però després de tants dies sense dutxar-se, vagant d’un costat de la ciutat a l’altre per trobar les nou muses, no va dubtar en prémer fort i arrencar-se de cop tot allò que li havia impregnat el carrer.
El cert és que no en va tenir prou i, quan es va mirar al mirall després d’assecar-se amb la tovallola, va decidir arrencar-se les primeres capes de pell amb un pelador de pastanagues. També va agafar les tisores de l’escriptori i va començar a tallar-se els pèls. Primer els púbics, després els de les aixelles, tot seguit els de la barba. No va ser suficient amb les tisores i va necessitar la navalla d’afaitar, però no només la va usar en aquests llocs, sinó que es va rapar el cap, les celles, els braços...
Quan el cos li sagnava per tot arreu es va tornar a mirar al mirall. Tenia ganes de tocar-se el seu dur membre viril, però li feia mal tot. A poc a poc havia anat deixant la seva vida fora dels papers que havia escrit.