dimecres, 17 de desembre del 2014

Relat d'urgències


Aquest matí han ingressat una dona a Urgències. L'han portat en ambulància des del seu domicili. El Servei d'Atenció Mèdica ha funcionat correctament. Una trucada i una ràpida reacció. Els veïns s'han espantat una mica en veure les llums grogues intermitents davant del portal. Però aviat tothom s'ha tranquil·litzat quan han conegut el motiu del desplegament mèdic: La dona ha patit una petita descarrega elèctrica i se li ha quedat el mòbil clavat en el seu interior. És cert que al cap d'uns minuts la versió s'ha desvirtuat adquirint un caràcter sanguinari. Però res més lluny de la realitat, ni violència, ni segrestos, ni terrorisme. Simplement un moment d'escalfor global del planeta canalitzat a l'interior d'un habitatge. És a dir, una dona electrocutada per culpa d'una descàrrega elèctrica del seu telèfon mòbil. El més curiós del cas és que la protagonista de la notícia estava nua en el moment fatídic. Estirada com si fos la "Maja nua", però sense disposar els dos braços sobre el cap, estava recreant-se en la intimitat per aconseguir plaer sexual. En un moment de plena excitació, va voler experimentar amb el vibrador intern del telèfon mòbil i va aconseguir trucar-se 165 vegades des del fix.
La historia, que pot commoure les persones de bé, ha acabat amb el clítoris inflamat i els llavis vaginals socarrats. A causa de l'enrampada, l'aparell telefònic se li ha quedat enganxat i ha calgut una intervenció quirúrgica per extreure'l d'entre les cames. 
A hores d'ara, els advocats preparen una demanda milionària. La dona es recupera de les lesions i la companyia de telèfons més important del país ja estudia si fer-ne d'ella la seva nova imatge publicitària.