divendres, 19 de desembre del 2014

Relat de culers


De nit, sota l'obscura mirada d'un depredador nocturn, en una cantonada de Travessera de Les Corts, es reuneixen el Santi i el Jacob. Què tramaran aquests malfactors? Quina en portaran de cap? Què tindran anotat en aquella llibreteta petita? La mainada té prohibit mirar-ho, les àvies els tapen els ulls. Que no vegin tal atreviment, un de genolls, l'altre dempeus. No li demana la mà, ni li fa cap marranada, simplement el més jove li suplica al més gran. "Renova'ls, renova'ls un any més! Són uns pervertits, uns guarros, uns borratxos... però Rufianes, Karanka i Kevin fan un bon equip quan no van de putes.
L'infermer Balci apareix per darrere, en una mà porta el seu nen mimat, l'Avent, i a l'altre duu una bossa plena de pastilles; el protegeix el seu guardaspatlles, el Matheus, amb la seva mirada intimidadora. S'afegeixen a la conversa, però aviat han de marxar corrents. El Miral els ha avisat, Motumbo està per la zona! Cal anar-lo a veure! Josepas i Pol ja hi són, han sigut els més ràpids en arribar. "S'han acabat les misèries", exclama el primer, "És mooooooooolt fort", afefeix el segon.
A primera fila de l'espectacle del transexual, s'asseuen els nouvinguts. No presten atenció al pobre transvestit, Santi, Julio y Martin escolten les històries de l'Uri quan era infantil. "Apassionant! es diuen mentre riuen". 
Al final de la història, com en totes les bones, es presenta la màfia. El Miky i el capi condueixen un cotxe robat, al maleter hi duen el pitjor dels gàngsters, el més àcid, el més cruel. Lligat amb cordes i sense targetes de crèdit a les butxaques... Tita el Domingo!