divendres, 16 de març del 2012

De llard


Arrogant lector! Posa la mà sobre la taula, tanca la bragueta d'una vegada i centra't en el que et diu l'escriptor. No siguis tan mediocre, no busquis només els pits de les dames! No cerquis només calces dins dels cistells bruts! No jutgis les dones pel seu posat sensual!
Ets incapaç de parlar amb ella sense tocar-te? No hi ha forma de seure i llegir aquelles pàgines roses sense que se't posi dura? Et sents accelerat i tensionat quan el mestre del teclat prem les lletres més calentes? 
La teva vida no val res. Ets pura escòria. El teu preu és, ara mateix, menor que la devaluació matutina del diner caduc. Ningú no gosaria vendre la teva ànima. Té menys valor del que et podries esperar. 
Fuig! Corre! Abandona aquest lloc i no tornis a obrir el maleït llibre fins que no siguis prou madur. Sempre llegint més enllà. Sempre pensant en fets obscurs i amagats. Sempre mirant en lupa sota les lletres perdudes de l'infern! No et volem més aquí. La teva cara ens causa vòmit. Els teus actes ens aporten nàusees. La teva vida ens produeix fàstic. 
Et donarem una pala perquè cavis molt profund. Volem que t'enterris tu mateix. Desitgem que facis un pou tan fons que mai més puguis sortir. A sota del terra trobaràs, de ben segur, ànimes tan corrompudes com la teva. Maleït animal que mai vas ser persona... Trist personatge que no t'has civilitzat... Penós llard laic incorregible!

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Caram !!!! Molt dur, no?

Núria Planas Torrella ha dit...

Deixo anar una pregunta: Qui és més condemnable, el lector “immadur” o la persona que el vol enterrar?

jjulia ha dit...

És curiós com la majoria de gent acceptem la premisa d'algú (en aquest cas, que el lector és un sàtir inmadur) però ens posem a la defensiva quan s'ofén massa a algú, inclús oblidant-nos de la premisa inicial... Tal i com ho exposa la Núria... Però és curiós com la majoria actuem així, com a "defensors dels pobres"...

Yves ha dit...

@Gemma: Tan dur com un cregui... pq tot depèn sempre del que un pensa i creu...

@Núria: Bona pregunta! M'encanta que els meus relats suggereixin preguntes!

@jjulia: I creus que és dolent defensar els "pobres"? O creus que és el just? (Tan si tenen raó com si no...)