divendres, 23 de setembre del 2011

De recrear


Mou la cabellera; mou el cos. Balla. Parla amb paraules; parla amb el cos. Balla. Quan els teus amics vinguin a veure’t, deixa’ls clar que tu només m’estimes a mi. I sí. Digues això ben alt. Digues que m’estimes a mi.
Canta la cançó; canta al cor. Recita amb els llavis; recita amb el cor. Besa’m. Quan la nit s’acosti i estiguis sola vagant pels carrers, no ho dubtis, vine’m a veure a mi.
La foscor et farà creure que jo no sóc qui sóc. Arribaràs a pensar que tan sols semblo un conte fantasiós escrit per un home mediocre enganxat a un teclat avorrit, però els acords de la cançó de nit no estan fets per a gàngsters ni carteristes. Si tu cantes, si tu balles, vine amb mi.
Ells cridaran i et demanaran que paris. Ells t’agafaran, et raptaran, et violentaran i tu no podràs, no, fer altra cosa que deixar-te endur. La grisor dels dies passaran i, quan et sentis sola i perduda, aleshores, voldràs venir amb mi. 
Hauran passat els dies, haurà passat la nit. La veritat no existirà i tu no la podràs recrear, perquè  tot haurà estat un somni invertit on els personatges hauran teclejat com ho faria l’escriptor.

4 comentaris:

Judith ha dit...

Creus de veritat que els personatges d'una obra poden cobrar vida???? avui crec que també li quedaria molt bé una mica de música!!! petonets

Yves ha dit...

@Judith: Sempre cobren vida!!!!!!! Els personatges sempre superen la ficció i entren a formar part de la realitat, de la NOSTRA realitat...

Coses de Llàbiro ha dit...

Sempre els hi dones vida, algun dia ells escriuran la teva història...

Anna Maria Villalonga ha dit...

Coi, sembla una cançó del Boss o del Bob Dylan o similar. Vols dir que no lluiria molt com a lletra de cançó?