divendres, 22 de juliol del 2011

D'arrossegar-se

Fèiem servir les bicicletes com a projectils. En trèiem les rodes i eren els nostres discs particulars. Els manillars ens servien de garrots i dels seients en fabricàvem bombes en contra de l'estatisme superior. Un dels nostres no va poder llençar el seu míssil i va acabar sense mans. Maleïdes armes subversives. Desgraciada vida que es transforma en parets d'acer.
Al cap d'un mes de guerra vas aparèixer tu, amb la teva alegria sodomitzadora. I no vam poder fer res. Ens vam convertir en els teus esclaus. Tu deies i nosaltres fèiem, érem els teus soldats sense boca, les teves mans sense nervis. Estàvem morts i et seguíem, no ens importava perdre les cames, els ulls, o el que fos. El nostre crit, sempre, era per a tu.
Un company va fer una bandera amb els seus budells. La vam penjar d'un pal fet amb ossos nostres. Cantàvem una cançó sense lletra i saltàvem sense música. La vida ens va canviar fins al punt de voler arrossegar-nos pel terra tot el dia, davant teu, suplicant-te que ens maltractessis, demanant que ens insultessis.
I en aquest punt va ser quan vas morir, vas perdre l'alè que t'havíem donat tots. I vam tornar a la normalitat absurda que cada dia ens rodejava.

7 comentaris:

Gemma ha dit...

Definitibament els divendres et senten fatal !!

Yves ha dit...

@Gemma: hahaha, no sé per què dius això, però és divertit que ho diguis!

Judith ha dit...

ostres! quin relat més colpidor! la Gemma té raó, últimament els divendres ens dones a llegir uns relats ben sanguinaris... bon cap de setmana!!!

Yves ha dit...

@Judith: són sanguinaris pqè vosaltres els veieu així...

Gemma ha dit...

Apa!! Com et passes!! Són sanginaris per que els ESCRIUS així. :)

Anna Maria Villalonga ha dit...

potser és que és tard, però no he entès res. Buahhhh

Anna Maria Villalonga ha dit...

potser és que és tard, però no he entès res. Buahhhh