dilluns, 2 d’abril del 2012

De foie


Dimecres pel matí. Ben d'hora. Quan encara hi ha poca llum solar. Alguns fanals il·luminen el no-res. Poca gent caminant. Moltes persones dormint. Però ella es lleva sense donar explicacions a ningú. Viu al casc antic, a la gran ciutat. 
Avui ha dormit sola. O això li sembla, perquè al llit no hi ha ningú. Es nota, però, que té les calces humides. Encara no li toca viure un dia típicament femení, així que pensa en un eventual somni eròtic. Un cop a la dutxa, però, nota un escalfred que li recorre tot el cos, des del taló fins al cap damunt de la columna vertebral. Es posa calenta i s'acaricia. Però el seu superjo impulsa la mà fins a l'aixeta. Aigua freda a dojo. Un parell de crits i ja s'està aixugant. Es pentina i es vesteix. No sap per què, però escull llenceria fina.
Un cop està arreglada es dirigeix cap al seu restaurant. Obre les portes i comença a fer feina mentre vénen els seus treballadors. Els dóna la benvinguda a tots, com sempre. Però en saludar a la cambrera morena, li tremola la veu. Es posa vermella i surt corrents cap a la despensa. Tenen un petit local interior, on guarden tot el gènere. Tanca amb clau i intenta relaxar-se; però no pot, es despulla per complet. Respira fons i compte fins a deu. En arribar als set segons però, la cambrera truca a la porta. En obrir-la, la veu al davant, amb un plat de foie micuit amb gerds ruixats al cava. És la proposta del dia i vol la seva supervisió. 
En pocs minuts el foie está entre les seves cames. Gaudeix com mai, gaudeix com sempre.

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Uf....!!!!

Yves ha dit...

@Gemma: Uf? això deurien dir elles dues, no? ;-)

Yves ha dit...

http://www.larazon.es/noticia/9770-la-fantasia-sexual-es-una-buena-terapia

Judith ha dit...

les fantasies sexuals de cadascú poden ser tant i tant diverses...