dimarts, 31 d’octubre del 2017

Relat de Hallows

Litres i litres de gasolina. Gasolina cremant i llops udolant. L'encenedor a punt i un dit tremolós. Aviat cremaran les ànimes corruptes. Aviat s'encendran els cors podrits. Un tros de fusta per clavar entre pit i pit. Germans i germanes plorant. La mama resant. El rosari no serà prou gran: Caldrà més d'una creu. una creu llarga i dura. Tot de capellans baixant pel poble amb els seus vestits de vellut. Tot de monjos cridant ben fort. Busquen el culpable de seixanta crims. Cerquen el més gran dels pecadors. El volen encès en flames. El desitgen ben mort. Clavat amb claus de ferro rovellat. Apuntalat al més alt del pal corcat. Sonaran les campanes. Sonaran desafinades. Sonaran amb tanta força que el poble seguirà els amos i callarà fins veure el seu home mort.
Restaré a la muntanya de davant. Esperaré mirant com prepareu el convit. Guardaré les meves forces i quan ja estigueu embriagats i col·locats, pujaré des de l'infern per rescatar el més gran dels pecadors. Me l'enduré ben lluny. El protegiré i seguirem servint l'entrada del riu.
El dia que moriu. El dia que digueu adéu als vostres pensant en un cel ben clar i net. El dia del vostre judici final, no patiu, allà serem ell i jo, sota el fang més brut.