dijous, 5 de juliol del 2012

Relat de rom

Aquella setmana, com gairebé totes les altres, havia estat al llit amb noies altes, esveltes, de mesures que segueixen el cànon estipulat per la societat. Gairebé totes eren models i, sinó ho eren, ell s'encarregava de presentar-les als seus amics perquè es fessin un lloc en el selecte club de noies guapes de la ciutat.
Rodejat de gent adinerada i de noies precioses, la seva beguda preferida era el rom amb gel. Sovint prenia un got després de fer l'amor amb alguna de les seves parelles efímeres. 
Però sense saber el motiu que el va portar a fer el que relatarem, el dijous va sortir de l'oficina i va canviar de destinació. Curiosament no va anar al Club més prestigiós de la ciutat, sinó que va creuar la zona alta i va baixar al centre de la metropoli. Allà va deambular sol buscant alguna cosa. Quelcom que desconeixia. I de bar en bar va fixar-se en totes les persones que va poder. Fins que va trobar una dona grassa. No era molt alta. Deuria pesar uns vuitanta quilos. Era rodona i lletja. Anava mal vestida. No s'havia pentinat de feia un parell de dies, mínim. Van iniciar conversa i en poca estona la va convèncer per anar al llit. Cal dir que tots dos anaven beguts i que, a més, ell era un noi guapo i molt atractiu.
Van anar a casa d'ella. Sense romanticismes ni frases cursis es van posar al llit. Aleshores ell la va despullar com va poder. Els pantalons estaven tan ajustats que costaven de treure. La samarreta estava suada i s'enganxava al seu cos. Tenia uns pits enormes, caiguts, que es barrejaven amb les molles de la seva panxa. Ell feia desaparèixer les seves mans entre el greix del seu cos. Acostava la seva boca a l'orella i li deia que era la dona més grassa que havia conegut mai. Li parlava del seu enorme cul, que era tan gros que havia perdut la forma. Intentava fer-ho amb ella, però no arribava mai a penetrar. Els cossos es mantenien separats per l'extensa massa corporal d'ella. Aquest fet el posava encara més calent. Ansiós de fer una cosa impossible, seguia insistint, canviant de postures. Fins que en una d'elles aconseguí l'èxit total. 
Després, estirat al llit, li demanà que li portés alguna cosa, una favada asturiana, per exemple.

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Hehhehhe, menjar caviar cada dia , també cansa.

Anònim ha dit...

Segur que la fabada era "Litoral"

Anònim ha dit...

L'anònim soc jo, la Tura.