dilluns, 25 d’abril del 2016

Agraïments d'un Sant Jordi Insensible

Sant Jordi ha passat... a una velocitat extraordinària.



Quan marxàvem de la carpa d'Stonberg Editorial, a les 20:30, tenia la sensació que tot just m'acabava de llevar. Encara tenia al cap la passejada matinal -ben d'hora- amb l'Àitor, buscant un parell de roses per a la Judith. Encara estava a casa, estrenant el meu llibre "Faules Morals d'una vegada per totes" i veient com el petit obria l'embolcall del seu "Superpatata 5". Encara els veia esmorzar mentre els hi deia fins després.


Ha sigut tot tan genial que les agulles del temps han decidit prendre el camí ràpid i enviar-nos cap a casa en un no-res.

M'agradaria donar les gràcies a tothom que es va apropar per allà on vam ser, tant els que van estar xerrant amb nosaltres com els que simplement van comprar "Insensible". Poder parlar amb gent que es llegeix els teus escrits, compartir uns moments màgics... no té preu. Però tot això no hauria estat possible sense el Ricard -i els seus ajudants- de la llibreria Torradas; el Santi -i els seus companys- d'Iniciativa; i el Jordi i la Ton -i tots els venedors de l'estand- d'Stonberg. Gràcies a les seves tres parades va succeir aquell instant memorable (no pas el de la signatura, no hi he cregut mai en aquestes coses) que posa en contacte l'autor amb qui es fa seva l'obra, creant-ne una de nova en el seu imaginari.
A tothom, moltes gràcies!

I ara? Ara que sigui Sant Jordi cada dia, que la gent llegeixi els llibres que ha comprat, que en compri encara més, que vagi a les biblioteques, que en demani de gratis... Gratis! Sembla increïble, no? Quantes coses podeu fer que siguin gratis? Poques... i encara menys que valguin tant la pena!

1 comentari:

Francesc ha dit...

El dia 7, entre brases, me'l firmes.

Enhorabona!